Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pcsales.gr σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δεκαπέντε εργάσιμων ημερών από την έκδοση του σχετικού παραστατικού αποστολής (απόδειξη, τιμολόγιο), εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους. Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχετε είναι τα έξοδα αποστολής. Εξαιρούνται από το δικαίωμα επιστροφής προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για σας κατόπιν εντολή σας.

Τρόποι αποστολείς & παραλαβής των προϊόντων:

Όλες οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ με ACS ή μέσο ΕΛΤΑ & ΕΛΤΑ Courier

Τρόποι επιστροφής των χρημάτων σας:

Στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει με την πιστωτική σας κάρτα, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Συνεπώς η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνεται καθόλου, εφόσον έχετε καταβάλει τα έξοδα της επιστροφής στον μεταφορέα. Σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα.

Στην περίπτωση που η αγορά και πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό το οποίο θα σας επιστραφεί.

Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν σε εμάς εφόσον:

Είναι αχρησιμοποίητα.
Η αρχική τους συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί.
Δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση.
Έχετε και μας στείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
Μας γνωστοποιήσετε την απόφασή σας να επιστραφεί με email στο info@pcsales.gr ή τηλεφωνικά στο 210 5321330 – 210 5697152 εντός δύο ημερών από την παραλαβή του.
Τηρώντας τους όρους χρήσης κάνουμε τις συναλλαγές μας μια απλή και ευχάριστη διαδικασία για όλους μας!

Για παραγγελίες μικρών αντικείμενων το κόστος είναι 6€ ανά αντικείμενο (σε όλη την Ελλάδα)
Για παραγγελίες Laptop το κόστος είναι 9€ ανά αντικείμενο (σε όλη την Ελλάδα)
Για Desktop η χρέωση είναι 10 € ανά αντικείμενο (σε όλη την Ελλάδα)
Για μεγαλύτερα αντικείμενα το κόστος είναι 14 € (σε όλη την Ελλάδα)
Για παραγγελίες πολλών προϊόντων με μεγάλο βάρος θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία. (210 5321330 – 210 5697152 – 6934 980820)

On line
Για κάθε προϊόν που θέλετε να αγοράσετε επιλέξτε το κουμπί «Προσθήκη σε καλάθι». Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας στη σελίδα «Καλάθι» και προβείτε σε αγορά στη σελίδα «Ολοκλήρωση παραγγελίας».

Τηλεφωνικά
Τηλέφωνα παραγγελιών:

210 5321330 – 210 5697152 – 6934 980820

Από το κατάστημα
Διεύθυνση:

Λήμνου 10 Δάφνη, ΤΚ 17237

1. Με αντικαταβολή

Έξοδα αντικαταβολής 3.10€ (με ΦΠΑ 24%)

2. Μέσω Πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
Δεκτές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro
* Για την χρήση δόσεων θα πρέπει να διαθέτετε Πιστωτική Κάρτα

3. Μέσω Paypal

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της σελίδας του e-shop. Στην σελίδα ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε πληρωμή με Paypal. Θα οδηγηθείτε σε σελίδα του Paypal για να ολοκληρώσετε με ασφάλεια την πληρωμή.

5. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα: EUROBANK
Αρ. λογαριασμού: 0026.0447.28.0200067972
IBAN: GR1402604470000280200067972
Δικαιούχος: Portable Solutions ΜΟΝ. ΕΠΕ

Με εταιρεία Courier
Η παραγγελίας σας αποστέλνεται στο χώρο που εσείς έχετε δηλώσει με την εταιρεία Courier ACS μέσα σε 24 ώρες, εφ’ όσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι άμεσα διαθέσιμα

Με παραλαβή από το κατάστημα
(Πρέπει να μας καλέσετε 1 ώρα πριν για την διαθεσιμότητα του προϊόντων σας)
Διεύθυνση:

Λήμνου 10 Δάφνη, ΤΚ 17237

Μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία ως απλός επισκέπτης, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.Εμείς σας προτείνουμε να δημιουργήσετε λογαριασμό, ώστε να:
μη χρειάζεται να εισάγετε ξανά τα στοιχεία σας για κάθε νέα παραγγελία.
έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας
αποθηκεύεται η Wishlist σας

Με την εγγραφή σας στη λίστα newsletter, μας δίνετε την άδεια να σας στέλνουμε ενημερωτικά email με τα νέα μας προϊόντα, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές μόνο για τα μέλη της λίστας newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τη λίστα newsletter.

Για είκοσι (20) σχεδόν χρόνια η PCsales.gr είναι πιστή στις αρχές της: Να προμηθεύει στους πελάτες της αξιόπιστα εμπορεύματα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επειδή όμως πολλοί ισχυρίζονται το ίδιο, θα θέλαμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι εμείς το εννοούμε. Εγγυόμαστε λοιπόν έμπρακτα, ότι θα σας προσφέρουμε τη φτηνότερη τιμή της Ελληνικής αγοράς.

Έτσι, εάν αγοράσετε από μας κάτι, και μέσα σε μια βδομάδα το βρείτε κάπου φτηνότερα, εμείς σας επιστρέφουμε τη διαφορά. Απλά συμπληρώνετε την παρακάτω αίτηση, και σας αποστέλλουμε τα χρήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε παρακάτω, αμέσως μετά την αίτηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Η/Υ - Ταμειακά Συστήματα | PCSALES.gr