Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Για είκοσι (20) σχεδόν χρόνια η PCSALES.gr  είναι πιστή στις αρχές της:  Να προμηθεύει στους πελάτες της αξιόπιστα εμπορεύματα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επειδή όμως πολλοί ισχυρίζονται το ίδιο, θα θέλαμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι εμείς το εννοούμε. Εγγυόμαστε λοιπόν έμπρακτα, ότι θα σας προσφέρουμε τη φτηνότερη τιμή της Ελληνικής αγοράς.

Έτσι, εάν αγοράσετε από μας κάτι, και μέσα σε μια βδομάδα το βρείτε κάπου φτηνότερα, εμείς σας επιστρέφουμε τη διαφορά. Απλά συμπληρώνετε την παρακάτω αίτηση, και σας αποστέλλουμε τα χρήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε παρακάτω, αμέσως μετά την αίτηση.

 

Αίτηση Επιστροφής Διαφοράς Τιμής

Στοιχεία πελάτη

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Λογαριασμός ΙΒΑΝ που θέλετε να κατατεθούν τα χρήματα (απαραίτητο)

Στοιχεία Εμπορεύματος

Αριθμός παραστατικού ή παραγγελίας (απαραίτητο)

Σύνδεσμος (Link) Ανταγωνιστικού Εμπορεύματος με Χαμηλότερη Τιμή (απαραίτητο)

Περιγραφή εμπορεύματος (απαραίτητο)

Άλλες πληροφορίες που θεωρείτε χρήσιμες

Προϋποθέσεις για την επιστροφή Χρημάτων

1.  Η διαφορά τιμής που επιστρέφεται στον πελάτη είναι η διαφορά μεταξύ της δικής μας τιμής, και της τιμής του πελάτη. Σαν τιμή θεωρείται η καθαρή αξία, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται φόροι, μεταφορικά, ή άλλες επιβαρύνσεις.

2.   Το ανταγωνιστικό εμπόρευμα θα πρέπει να προφέρεται προς πώληση σε eshop στο internet ώστε να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, να είναι άμεσα διαθέσιμο, και να έχει τη δυνατότητα να το αγοράσει ο καθένας μέσω της ιστοσελίδας κάνοντας checkout, χωρίς καμία προϋπόθεση ή περιορισμό. Η τιμή αυτή δεν πρέπει να είναι προσφορά λίγων μόνο ημερών (π.χ. για λιγότερο από βδομάδα)

3.   Η αποστολή του ανταγωνιστικού εμπορεύματος πρέπει να γίνεται από την Ελλάδα.

4.  Στο ανταγωνιστικό προϊόν πρέπει να προσφέρεται εγγύηση τουλάχιστον όσο και στο αντίστοιχο της Computron.

5.  Όταν πρόκειται για σύγκριση Υπολογιστών, Οθονών, ή laptop, τα εμπορεύματα πρέπει να είναι ολόιδια. Δηλαδή τό ίδιο μοντέλο, με τα ίδια χαρακτηριστικά, και την ίδια φυσική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για αυθεντικούς φορτιστές και μπαταρίες.

6. Όταν πρόκειται για σύγκριση καινούριων φορτιστών και μπαταριών αντικατάστασης (Generic, όχι αυθεντικών), δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιος ο κατασκευαστής του φορτιστή ή της μπαταρίας. Είναι αρκετό, να προορίζονται για τον ίδιο φορητό υπολογιστή, και να έχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (Για φορτιστές, Volt, Ampere/Watt, μέγεθος βύσματος. Για μπαταρίες, τα Volt, και τα mAH)

7. Για άλλα εξαρτήματα, είναι αρκετό να συμπίπτουν τα χαρακτηριστικά και η φυσική κατάσταση. Ιδιαίτερα για τις RAM, πρέπει και να είναι ίδιας κατηγορίας κατασκευαστή.

8.  Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής, και ένα τεμάχιο ανά είδος.

9.  Σαν εγγύηση, εννοούμε την επιστροφή της διαφοράς τιμής, και όχι την επιστροφή των εμπορευμάτων.

10. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων μπορεί να σταματήσει χωρίς προειδοποίηση. Όμως ισχύει για εμπορεύματα που αγοράζονται  όσο  είναι αναρτημένη στον ιστότοπό μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Η/Υ - Ταμειακά Συστήματα | PCSALES.gr